Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se nedávno objevily záběry z videa, na kterém mladý vandal drsně poničil luxusní vůz Daniela Landy (55), zvedla se nejen v Česku bouře nevole a davy dokonce hrozily mládenci lynčem. Tomu zpěvák zabránil, s klukem se sešel a domluvil se s ním, jak mu škodu uhradí. Super.cz ví, jak to udělá!

Landa chtěl, aby na základě jeho setkání s chlapcem policie zastavila trestní stíhání, zatím se to však nestalo. Prý je vše ale na dobré cestě. „Čekáme na nějaké dokumenty, komunikujeme s policií i se státním zástupcem. Samozřejmě bychom byli rádi, aby se to zastavilo, protože škoda nepřesahuje určitou částku. A s chlapíkem jsme domluvení, chlapík si to odpracovává, takže je to všechno v pořádku,“ prozradil nám Landa na tiskovce k novému albu Žito.

To se začne prodávat na jeho Velekoncertě v Praze v Letňanech 12. září, kde se prý všichni dozvědí, jak chápat jeho druhou identitu Žita, ale i samotnou minulost Daniela Landy.

Maká snad mladý zlobil u něj na domě? Zaměstnal ho jinak? Nebo pracuje jak šroub úplně někde jinde? To už nechtěl specifikovat. Jeho klukovinu chápe.

„Sám jsem dělal spoustu skopičin. Jsem ale rád, jak veřejnost reagovala, protože je to dobré ponaučení. Samozřejmě i pro něj,“ myslí si.

Odpuštění bere jako jednu ze svých nečekaných kejklí, ale nechce o tom mluvit. „Pak to ztrácí na hodnotě. Nechci si na něm dělat reklamu, ten kluk už mi ji udělal dostatečně velkou, nepotřebuju se v tom patlat dál,“ dodal závěrem na tiskovce v Továrně na iluze, kde s ohledem na svou kontroverzní minulost ve skupině Orlík vtipkoval, ať se novináři hlavně ptají zvednutím pokrčené levé ruky, a ne vzpřímené pravé.

Reklama

Další články

Načítám