Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdo zná bývalou nováckou a nyní opět primáckou hvězdu Ladislava Hrušku (46), ten ví, že je to za všech okolností pozitivně naladěný chlapec, který se každému snaží vyhovět a k fanouškům je milý. Ani jim násilím na ulicích necpe do krku kuřecí kůžičky jako husám. Přesto mu teď chtěl jeden neznámý muž veřejně nafackovat. Důvod vás asi překvapí!

Hruška na ulici potkal jednoho z mnoha milovníků chutných a levných pokrmů, který se ho zeptal, jestli je opravdu tím slavným kuchařským experimentátorem. Když dostal pozitivní odpověď, hrozně se rozčílil, protože trpěl utkvělou představou, že se Láďa za Láďu jen vydává.

Brzy se dočkal nadávek a výhrůžek. „Ty smrade, co si to dovoluješ?“ vystartoval asi pětapadesátiletý fanoušek po Ládíkovi. Tomu přispěchal na pomoc další z fanoušků.

„Ty h****e! Ty si taky nedělej blázny a padejte, nebo po vás skočím a proplesknu vás oba!“ pohrozil muž a Láďa raději vzal nohy a batoh plný pokračování své mimořádně úspěšné kuchařky, které právě vydává, na ramena.

„Jsem na emoční výlevy zvyklý, ale tenhle pán to posunul o level dál. Věřil své pravdě i za cenu facky. A to je teda mazec. To se odehrálo poprvé, tak uvidíme, zda ji příště už třeba nedostanu. Měl jsem ale hlad, tak jsem to utekl rychle zajíst do vietnamského bistra,“ říká moderátor s tím, že v poslední době k záměně za dvojníka televizní hvězdičky dochází velice často.

„Lidé v autobuse, na zastávce nebo v tunelu v Praze v Karlíně prostě nevěří, že jsem vedle nich. Je to vtipné. Babičky říkají vnoučatům nahlas: ‚Hele, ten pán vypadá jako pan Hruška. Že to nejste vy? Jste mu fakt podobnej. Co by tady ale dělal, že?‘ Nebo se mě ptají, jestli nejsem bratr Ládi Hrušky,“ dodává gurmánský a řemeslnický experimentátor, který za krátkou dobu docela slušně zhubl.

Reklama

Další články

Načítám