Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Setkání dvou hollywoodských hvězd v Beverly Hills nedopadlo pro jednu z nich vůbec lichotivě. Statná Lena Dunham (29) totiž vedle drobounké Reese Witherspoon (48) působila jako o generaci starší žena.

Herečky s odlišnějšími tělesnými proporcemi bychom v Hollywoodu těžko pohledali. Zatímco nestárnoucí hvězda komedie Pravá blondýnka působí i těsně před čtyřicítkou mladistvým dojmem, Lena Dunham je na tom přesně opačně. Málokoho by napadlo, že tato paní ještě nepřekročila třicítku.

Ve prospěch Reese hrál také výběr oblečení. Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line zazářila v těsných džínách a květovaném topu, který si klidně mohla půjčit od své téměř šestnáctileté dcery Avy. Její plnoštíhlá kolegyně se zahalila do neforemného kabátu přepásaného rudou stuhou, jaký ve slunném Los Angeles touto dobou nosí jen málokdo.

Slavné kolegyně se však nesetkaly kvůli porovnávání zevnějšku, ale zašly spolu na pracovní oběd. V Hollywoodu se šušká, že Witherspoon jako producentka chystá nový projekt, na němž by ráda s Dunham spolupracovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám