Hlavní obsah
Článek

Nově se na trhu objevil ledový čaj Pfanner pro ty, kteří si hlídají váhu, žijí zdravě nebo prostě jen nemají rádi přeslazené ledové čaje, kterých je na trhu spousta. Značka Pfanner jako první přichází s variantou ledových čajů opravdu úplně bez cukru, sladidel a konzervantů.

Dopřejte si čerstvě spařený lahodný BIO čaj!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen že jsou nové čaje Pure Tea nesladké, navíc jsou vyráběny jen a pouze z čerstvě spařeného kvalitního čaje, tzn. žádný instant, čajový extrakt, či jiná náhražka čaje. Je také důležité zmínit, že se čaje pyšní přívlastkem BIO. Nová řada čajů Pure Tea = čistý čaj, je k dostání ve dvou osvěžujících variantách.

Pure Tea zelený čaj s citronem 1L

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyroben je jen z kvalitního čerstvě spařeného BIO zeleného čaje, který je dochucen citronovou šťávou. Povzbuzující a nesladký nápoj je nejlepší vychlazený. Zažene žízeň a zároveň vás skvěle osvěží svojí chutí. Navíc dodá energii díky kofeinu, který zelený čaj obsahuje.

Pure Tea ovocný čaj s příchutí lesních plodů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neslazený čerstvě spařený BIO ovocný čaj s příchutí lesních plodů je skvělým osvěžujícím nápojem. Neobsahuje žádný cukr, sladidla ani konzervanty. Potěší každého milovníka dobrého ovocného čaje, kterému v obchodech chybí varianta bez cukru či sladidel. Nejlepší je vychlazený!

Další články

Načítám