Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Držela se stranou a místo planých veřejných prohlášení vše potichu řešila s právníky, policisty a dalšími úředními orgány. Teď se však exmanželka Josefa Rychtáře (65) Darina Nová (66), která si zařídila předběžné opatření, po němž říčanský podnikatel nesměl na pozemek jejich společného domu a po údajném nerespektování nařízení ho zatkla policie a málem skončil ve vazbě, zdravě naštvala. To, co nám prozradila, vám vyrazí dech!

Její bývalý muž, mimochodem soudem pravomocně uznaný tyran (před časem totiž svou tehdejší ženu brutálně zmlátil), dostává velký prostor k tomu, aby o ní nehezky mluvil společně se svými kumpány a to přesto, že je obviněný z dalšího trestného činu v souvislosti s Novou. Ta se nyní rozhodla přestat si to nechat líbit.

„Někdy člověk přestane být zticha, začne mluvit z důvodu, aby ochránil nejenom sebe, ale i svou rodinu a moje rodina je především můj syn,“ řekla Super.cz Darina, která je zdravotní sestrou a tak s ní redaktor Super.cz natáčel v ordinaci, kde pracuje.

Když se dozvěděla o tom, že jejího exmanžela soud neposlal do vazby, začala se bát. „Měla jsem strach z toho, co se bude dít dál, jak se bude mstít… Začala jsem se bát o syna a o jeho blízké,“ uvádí.

A pak přidala, proč. „Syn zjistil, že má povolené šrouby u kola u auta a pokud by si toho nevšiml včas, tak už tady možná dneska nebyl. Na pana Rychtáře nemohu ukázat prstem, ale syn od něj v té době dostával spoustu esemesek, kde to bývalý manžel naznačoval. Synovi chodila spousta sprostých a urážlivých zpráv. Ale těsně před tím, než se to s tím autem stalo, najednou mu přišla starostlivá esemeska, aby jezdil opatrně, že není zas tak dobrý řidič a vlastně hned vzápětí přišlo, že by se mohl vymlátit, že chcípne v pangejtu a že je ochotnej udělat mu pomníček. Nedokážu pochopit, jak tohle táta může napsat synovi. Psal mu i to, že doufá, že ho coby elektrikáře silnoproudaře proud spálí na škvarek,“ dodala Darina Nová.

Josef Rychtář s redakcí Super.cz delší dobu z naprosto neznámého důvodu nemluví, jeho spřízněný syn Jan ale tvrdí, že jeho matka Darina Nová a bratr Josef Rychtář mladší se rozhodli otce definitivně zlikvidovat.

Komu z této dvojice věříte víc?
Jednoznačně Josefu Rychtářovi
1 %
Jedině Darině Nové
90,1 %
Ani jeden není svatý
4,9 %
Nemám na to názor
4 %
Celkem hlasovalo 12391 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám