Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzské Saint-Tropez je mezi celebritami vyhledávaným dovolenkovým letoviskem. Léto se tam rozhodli trávit i Elton John s Davidem Furnishem a jejich sedmiměsíčním synem Zacharym. A nebyli sami, spolu s nimi pláže a slavný podnik Club 55 navštívili i americký herec a zpěvák Neil Patrick Harris známý ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku s jeho partnerem hercem Davidem Burthkou. Ti se starali o jejich devítiměsíční dvojčata Gideona Scotta a Harper Grace. Čtveřice tatínků se třemi dětmi si pak odpočinula během plavby luxusní jachtou.

Starostliví taťkové se přitom drželi hesla „bezpečnost nade vše“ a svá dítka postupně oblékli do oranžových záchranných vest, než s nimi vlezli na palubu. Čtveřice mužů se poprvé setkala v únoru a Neil se často zmiňoval o Eltonových a Davidových rodičovských schopnostech. „Jsou opravdu skvělí rodiče. Jsou tak zapálení do péče o jejich syna a je to vážně úžasné je při tom sledovat," řekl před časem Harris.

Sympatie u obou dvojic byly zřejmě vzájemné a slavní muži i jejich děti nyní tráví společně i dovolené. V Saint-Tropez se však nedávno objevilo několik známých hvězd. Například Ivana Trump se ulicemi francouzského letoviska proháněla v odvážných minišatech. Po pláži se procházel i Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones. V plavkách se ukázala pětapadesátiletá exmanželka Micka Jaggera Jerry Hall a tento týden předváděla své skokanské dovednosti pouze v dolním dílu plavek topmodelka Kate Moss (50).

Reklama

Další články

Načítám