Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S mladinkou modelkou Barborou Podzimkovou jsme se potkali rok poté, co vyhrála českou část soutěže Schwarzkopf Elite Model Look a poté vyhrála i na světové soutěži. Její život se pořádně změnil.

"Otočil se mi o sto osmdesát stupňů. Poté, co jsem vyhrála, odjela jsem na dva měsíce pracovně do Japonska, což byla skvělá zkušenost. A byla jsem i na focení v Paříži. Teď jsem měla odpočinkové prázdniny a už se těším, až mi bude šestnáct. Pak se budu moct jako modelka podívat i po Evropě," překvapila nás Bára informací o věku, kdy může modelka v Evropě začít fotit.

"Je to věkově omezené. Do Evropy můžu až od šestnácti a do New Yorku až od osmnácti. Paříž byla výjimka, tam jsem byla jen na jedno focení. Fotila jsem tam pro Love magazín, to byl můj největší úspěch. Ale teď bych v září chtěla jet na fashion week. Fotit pro ty nejlepší magazíny a třeba se objevit i na obálce," sní Bára.

Podzimková se chystá do 1. ročníku gymnázia v Příbrami a ve škole jí prý vycházejí maximálně vstříc. "Jsem spokojená," míní. Jen jedno se od chvíle, kdy ve Španělském sále Hradu, kde i dnes proběhne finále soutěže, nezměnilo. Pořád nemá přítele. "Zůstalo to při starém. Kluky ani odhánět nemusím, nevšímají si mne. A čím to je, nevím. To se zeptejte jich," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám