Hlavní obsah
Článek

Pro neustále milostné eskapády Pamely Anderson (56) se téměř zapomnělo na to, že je matkou dvou mladíků, kteří známou silikonku už dávno přerostli. Brandon i Dylan už brzy dovrší hranice plnoletosti, která je v USA stanovena na 21 let.

Pamela nemá z bouřlivého manželství s rockerem Tommym Leem jen několik jizev a legendární erotické domácí video, ale také dva potomky. Prvorozený Brandon letos v červnu oslavil 19. narozeniny a jeho bratr Dylan bude mít v závěru prosince o rok méně.

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka je po opakovaném rozvodu s Rickem Salomonem nezadaná a vítá tak doprovod vlastních synů, kteří mohou vzbuzovat dojem, že jde o její milence. Pamela měla sice v minulosti slabost pro statné drsňáky, ale kdyby na stará kolena přišla na chuť zajíčkům, nikdo by se nejspíš příliš nedivil.

Pokud zrovna Anderson nevystavuje své vnady v lascivních outfitech, prezentuje se jako dáma bojující za práva zvířat. Brandona a Dylana tak s sebou vzala na akci Mercy for Animals v Los Angeles, kde měla možnost šířit své bohulibé myšlenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám