Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňské léto bylo opravdu horké a na tropické teploty aspoň jednou zanadával snad úplně každý. S právě probíhající zimou se samozřejmě s odstupem času na vedra vzpomíná úplně jinak.

Zvláště pokud byla zpestřena dovolenkovými radovánkami u moře nebo na českých koupalištích. Nejinak tomu bylo i u našich celebrit, které si loňské léto nadmíru užívaly. Pánové se tak měli opravdu na co dívat, protože české krásky z řad modelek a moderátorek se rády pochlubily fotkami v plavkách.

Slovenská kráska Andrea Verešová (43) si užívala sluníčka v exotické Dubaji a Itálii, kde zkombinovala pracovní povinnosti s rodinnou dovolenou. Prvotřídní postavou se chlubila i další dvojnásobná maminka z řad modelek Simona Krainová (51), jež s rodinkou dobíjela baterky na Kanárských ostrovech.

S rozvernými synky Matějem a Kubou řádila u bazénu i moře moderátorka a stále ještě manželka Leoše Mareše Monika Marešová. Ta vyrazila za odpočinkem pro změnu do Turecka. Stejnou destinaci si vybrali i moderátoři Zorka Hejdová (33) s manželem Mírou, kteří dováděli s delfíny a chytali bronz na oblíbené Kleopatřině pláži v turecké Alanyi.

Svou perfektní postavu ukázala televizním divákům novácká moderátorka Petra Svoboda (33). Kráska loni v srpnu odletěla s dcerou Ráchel do Portugalska, kde si to prý společně nadmíru užily.

A sexy moderátorky mají i na Primě. Monika Leová (32) se s přítelem Martinem vypravila sice jen do slovenské Bešeňové, ale i tam se v místním vodním ráji mohla pochlubit výstavním tělíčkem. Která dáma má v plavkách tu nej postavu? Hlasujte v anketě!

Které kráska má podle vás v plavkách nejlepší postavu?
Petra Svoboda
4,2 %
Monika Marešová
3,8 %
Andrea Verešová
28,2 %
Simona Krainová
3,7 %
Iva Kubelková
38,2 %
Zora Hejdová
12,4 %
Monika Leová
9,5 %
Celkem hlasovalo 34468 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám