Hlavní obsah
Článek

Když před porotu, v níž zasedá Lucie Bílá (58), Jaro Slávik (49), Jakub Prachař (40) a Diana Mórová (54), předstoupila devatenáctiletá studentka, byl to pro ni takový šok, že zapomněla naučený text. V zákulisí dokonce došlo i na slzičky, které u Sabiny nejsou žádnou vzácností.

Roztomilá dívenka chtěla svůj talent prokázat písní Think of Me z muzikálu Fantom opery, ale porotu svým výkonem neohromila. Po pár slovech se totiž zasekla a opravný pokus dopadl úplně stejně.

Sabina Jarošová se poté v zákulisí rozplakala a prozradila, že na casting nešla v tom nejlepším citovém rozpoložení. Trápilo ji totiž, že ji v hledišti nemůže podpořit její tatínek. „Podnikal a jako spoustě podnikatelů se to nevydařilo. A bohužel tady byli lidi, kteří ho potřebovali odklidit, tak tatínek sedí,“ prozradila se slzami v očích dívenka, která se chystá studovat zpráva.

V Talentu je ovšem možné všechno, a není tak vyloučeno že se Sabina ve čtvrtek dočká druhé šance. Lucie Bílá totiž moc dobře ví, že text může vypadnout i profesionálce.

Reklama

Další články

Načítám