Hlavní obsah
Článek

Bývalá tyčkařka a vítězka StarDance Kateřina Baďurová (32) se už ve společnosti moc často neobjevuje. Bývalá úspěšná atletka loni v květnu porodila dceru Nikoletu, a tak je neustále v jednom kole. Zároveň totiž vede vlastní sportovní školku a studuje speciální a mimoškolní pedagogiku.

S manželem, výškařem Tomášem Janků (40), má doma ještě dceru Ellen, která už za měsíc oslaví čtyři roky. A právě roztomilou dcerkou se Baďurová pochlubila na křtu cédéčka s písničkami z dětského pořadu TvMiniUni, který běží na dětském programu České televize Déčko.

Písničky jsou věnované převážně dětem ve věku od 4 do 8 let, a tak není divu, že si je malá Ellenka oblíbila. Baďurová, stejně jako její muž, chce obě dcery vést ke sportu. Jen ten vrcholový jim prý bude rozmlouvat.

„Kdybych se mohla rozhodnout, spíš bych ji od toho odrazovala. Je to velká dřina. Atletika je taková chudá královna. Do sportu jde čím dál méně peněz. Živit se tím a vydělat si na budoucí život nejde. Budu ji vést hodně ke studiu, to je důležité," řekla před časem Super.cz Baďurová, jež ve StarDance zářila v době, kdy bylo Ellence teprve půl roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám