Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) své tělo dává na odiv často a ráda. Není se čemu divit, když ho má perfektní. Zpěvačka, jež si v posledních dnech užívá léta a slunce na jejím rodném Barbadosu v Karibiku se nedávno zúčastnila tamních oslav známých jako Kadooment Day, kam si oblékla výrazný a hodně odvážný kostým podobný těm, které se nosí na festivalu v Rio de Janeiru. A zahanbit se nenechala ani ve čtvrtek, kdy se proháněla po pláži a následně i na vodním skútru po moři v bílých bikinách ze šňůrek bez ramínek.

Popová hvězda si s přáteli zahrála plážové sporty a vyrazila s nimi na člun. Také se oblékla do záchranné vesty a zajezdila si ve vysoké rychlosti na skútru. Z hlediska prodaných desek multiplatinová Rihanna si tak dopřává zaslouženou dovolenou nejen se svými přáteli z dětství, ale především s rodinou.

Pobyt na „rodné hroudě“ v Rihanně nejspíš probudil staré vzpomínky a podle všeho tam opět zahořelo její srdce láskou. Údajně se totiž dala opět dohromady se svým úplně prvním přítelem Negusem Sealym, který zpěvačce stál po boku například ve chvíli, kdy byla napadena expartnerem Chrisem Brownem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám