Hlavní obsah
Článek

Když se Jolana Voldánová (55) objevila po krátké pauze na veřejnosti u příležitosti představení nové řady dokumentárního cyklu Tajemství rodu, tak vzbudila rozporuplné reakce. Některá média si ji vzala na paškál za to, že přibrala na váze a otekla v obličeji.

My jsme s oblíbenou moderátorkou mluvili a působila na nás, že je v naprosté pohodě. Podle všeho byla zcela odpočatá po letních prázdninách. „Na konci prázdnin se pomalu nadechuju. Opravdu jsem nezahálela. Hodně jsem cestovala,” nechala se slyšet Voldánová, která během uplynulého léta stihla hned tři zahraniční pobyty.

„Vyrazila jsem s dcerou na dovolenou do Sardinie, to byl takový holčičí výlet, se svým mužem jsem zažila dobrodružnější chvíle na cestě po Balkánu a teď jsem byla s dětma v Egyptě, což byla relaxace," svěřila.

A nebylo v létě v Egyptě až příliš horko? „U moře to člověk zvládá lépe. V Egyptě bylo skoro stejně horko jako tady. Když tady bylo třicet osm stupňů, tak tam bylo dokonce o stupeň méně. Mělo to pro mě jednu nespornou výhodu, že jsme se vyspali v klimatizovaném pokoji,” říká Jolana, která si pobyt u Rudého moře nemohla vynachválit: „Máme rádi moře a rádi šnorchlujeme. Náše skupina byla částečně čtenářský a částečně potápěčský kroužek,” dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám