Hlavní obsah
Článek

Slovenská popová zpěvačka Mista (28) se v posledních měsících stáhla do ústraní. Interpretka hitů Rock It, Ca$h Out, Show Me či Go Wild si prý potřebovala odpočinout.

„Za poslední čtyři roky jsem byla na pěti turné, včetně jednoho turné v Číně, měla pět singlů, které hrála celoplošná rádia, vydala jsem album, prostě jsem se potřebovala na chvíli zastavit, najít nový směr,“ prozradila Mista, která už prý nechce být srovnávána s Lady Gaga.

„Dříve mě přirovnávali k Lady Gaga a vysloužila jsem si přezdívku slovenská Lady Gaga, ale já jsem se za tu dobu vydala jiným směrem, ušla jsem kus cesty. Myslím si, že už tam žádnou podobnost v hudbě opravdu nenajdete,“ říká drobná blondýnka, jež se zpátky do hudebního byznysu vrátila s novým singlem a videoklipem Catwalk Fever.

I v této písni zůstala věrná popu, ale podle svých slov se vrací zpátky k hudebním kořenům a používání živých hudebních nástrojů s kapelou, se kterou hrávala ještě předtím, než odstartovala svoji sólovou kariéru.

Natáčení klipu se neobešlo bez dramatu. Videoklip vznikal ve zdemolované tovární budově bývalého Baťova komplexu ve Zlíně, kde bylo tolik prachu, že zpěvačka dostala tak silnou alergickou reakci, až jí musel producent zavolat záchranku.

„Doktor mě ošetřil a pak mě hned pustili. Špatně se mi dýchalo, ten den jsme již nenatáčeli a pokračovali až druhý den na střeše budovy,“ vzpomíná zpěvačka, o níž málokdo ví, že má vystudovanou konzervatoř a vysokou školu múzických umění.

Singlem Catwalk Fever chce Mista mladým holkám i klukům, kteří touží po slávě na přehlídkovém mole, ukázat na pomíjivost této slávy. „Jeden den jste slavný, opěvovaný davy a postupem času vaše sláva může zaniknout a skončíte jako tato zchátralá budova, opuštěná a oprýskaná,“ popsala Mista děj klipu, na který se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám