Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sestavě soutěžících ve StarDance letos sice bude chybět profesionální modelka, úlohy krasavice se ale s přehledem zhostí dýdžejka Lucca (45). Hudebnice, vlastním jménem Lucie Dvořáková, podle našich informací ale původně nabídku zúčastnit se velmi sledovaného pořadu odmítla.

„Měla jsem obavy, že bych už nestíhala dýdžejing, že tancování bude na úkor mých dětí, které jsou ještě malé, a vím, že by se mi po nich hrozně moc stýskalo. Jsem zvyklá být s nimi každý den,” říká nejznámější česká dýdžejka, která nakonec své rozhodnutí změnila. „Pak jsem to ale zvážila a rozhodla se, že do toho půjdu v rámci zlepšení fyzické kondice,” říká manželka zakládajícího člena kapely Lucie Michala Dvořáka. „Michal mě v tom také podpořil a více než jindy mi pomáhá s dětmi. Zrušila jsem ale všechna hraní na to období a ani na Ibizu kvůli tomu nejedu. Jdu do toho teď naplno, a už se mi po třech týdnech tréninků mění i postava, sílí a pár kilo jsem zhubla.”

Ještě než Lucca omezila hraní, své umění využila pro dobrou věc. Část honoráře z vystoupení na posledním ročníku tanečního festivalu Svojšice věnovala Ústavu pro mentálně postižené děti ve Slatiňanech u Pardubic. „Spolupracuji teď s nimi a chci je podporovat i dál, protože sice mají postižení a jsou vlastně vyřazeni ze společnosti, ale na nic si nestěžují a jsou tak pozitivní, jako mnohdy nejsou zdraví lidé,” říká Lucca.

Reklama

Další články

Načítám