Hlavní obsah
Článek

Sabina Křováková (32) má za sebou 'zážitek', na který do konce života nezapomene. Auto, kterým minulou sobotu cestovala na koncert, mělo nehodu. Sama má řidičák teprve čerstvě, byla na sedadle spolujezdce a odnesla to nejhůř.

„Jeli jsme s kapelou na koncert do Benešova nad Ploučnicí. Na nepřehledné křižovatce jsme se srazili s protijedoucím autem. Všechno se stalo hrozně rychle. Nikdy nezapomenu na ten pocit, když mi před očima proběhl celý život. Jen mi blesklo hlavou, jestli budu dál žít, nebo ne,“ prozradila otřesená Křováková, která z nehody naštěstí vyvázla jen se zraněnou rukou, přestože byla na nejhorším místě v autě.

„Seděla jsem na té straně, kde se auta srazila, takže jsem to odnesla nejvíc. Všichni jsme křičeli, a když auto zastavilo, rychle jsme z něj vylezli. Bála jsem se, že vybouchne, jako to bývá v amerických filmech. Všichni jsme se klepali a byli totálně v šoku. Přijela policie, sanitka.. hroznej zážitek,“ dodala rockerka.

Nejdřív se šla uklidnit do přilehlé hospody panákem, pak hledala náhradní dopravu na koncert, a až po něm začala řešit bolavou ruku.

Před nedávnem Křováková dodělala první autorskou rockovou desku zpívanou česky Sirkama, na níž pracovala poslední tři měsíce.

Reklama

Další články

Načítám