Hlavní obsah
Článek

Navenek je to velký hulákající chlap, který pro sprostá slova nejde daleko, ale v rukách policie se složil jak domeček z karet! Josef Rychtář (65), který byl nedávno zadržen za údajné maření výkonu úředního rozhodnutí a jen zázrakem unikl vazbě, nyní promluvil o dvou dnech hrůzy v cele předběžného zadržení.

„Minuta je hodina a hodina je den. Ty dva dny jsem tam nespal,“ popisuje bijec, který sice na barrandovské televizi, která jeho slova přinesla, tvrdí, že svou manželku nikdy neuhodil, soud však v únoru pravomocně rozhodl o opaku a tak lze směle jeho slova označit za lživá a jeho za násilníka, přestože říká, že násilník není (i Zdeněk Macura by mohl vyprávět). Nemluvě o tom, že Super.cz již dříve přiznal, že Darině Nové ublížil.

Josef měl osmačtyřicet hodin času pořádně přemýšlet o své obhajobě při vazebním zasedání. Byl tak skvěle připraven a přestože ho k soudu předvedla početná eskorta, jako by šlo snad o vraha, podařilo se mu soudkyni přesvědčit, že do vězení zatím nemusí, proto odešel po svých volný jako pták. V cele předběžného zadržení mu ale nebylo vůbec dobře.

„Pocity jsou tam děsivé. Najednou se objevíte v místnosti, kde je světlo, napevno zabudované postele a stolky. Jste v uzavřeném prostoru, z kterého nemůžete odejít,“ postěžoval si reportérovi.

„Matka s bratrem se otce rozhodli zničit,“ řekl Super.cz jeho spřízněný syn Jan. To si myslí i Josef Rychtář, Darina Nová to ale dlouhodobě odmítá. Tvrdí, že chce mít jen klid a touží po tom, aby bývalý manžel definitivně zmizel z jejího života.

V reportáži zazněly dvě nepravdy. První byla, že se Darina svému ex mstí za to, že se s ní rozvedl, přitom to byla ona, kdo žádost o rozvod podala, dotáhla ho do konce a tím Rychtáře dovedla k zuřivým scénám. Navíc není pravda, že by se do cely předběžného zadržení dostal poté, co na něj Nová zavolala policii. V té době byla v práci a policie sama přijela Rychtáře zkontrolovat, zda dodržuje podmínky předběžného opatření, podle něhož nesmí na společný pozemek.

Rychtář nyní dlí u bratra své exmanželky, který se sestrou nemá dobré vztahy a také o ní mluví nehezky. Vytváří o ní dojem, že vlastně jediný špatný člověk v celé kauze je ona a s Rychtářem se tak bratříčkuje, že dokonce před zákonem zašťiťuje jeho podnikání.

Věříte Rychtářovi, že je nevinný a že ho chce jeho exmanželka zlikvidovat?
Ano, Darina je takový typ
1,4 %
Ne, Rychtář lže a násilník je!
95,1 %
Oba mají máslo na hlavě
3,5 %
Celkem hlasovalo 17390 čtenářů.
Související témata:
Pocity

Reklama

Další články

Načítám