Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mezinárodní společnost Felina, specialista na kvalitní dámské prádlo, přináší novinky značek Felina, Conturelle by Felina a značku pro mladé Unusual. Společnost klade hlavní důraz na perfektně padnoucí prádlo, výbornou kvalitu a elegantní střih do velkých velikostí. V nabídce jsou velikosti u některých sérií až do košíčku I. V nabídce jsou jubilejní série propojené s akcí na podporu prodeje. Série jsou doplněny také o podprsenky z paměťové pěny a 3D Spacer materiálu.

Felina nyní nabízí narozeninovou sérii 297 Instinct zdobenou Swarovski kamínkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Decentní kontrast dvou barev podporuje nádherný vzhled. Filigránské linie spojují grafické elementy s přirozenou harmonií a jsou propojené s lehkým nádechem zvířecího vzoru. Barva grenadine (na obrázku) a carbon.

Skvělé novinky na sezónu podzim - zima 2015 u značky Conturelle by Felina, série 884 Immersion

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato série v sobě snoubí krásu a eleganci v kombinaci s perfektním střihem. Potisk ražby v efektu mat a lesk. Vysoce kvalitní švýcarská děrovaná výšivka v nádherné čokoládové a béžové barvě. Zlatým hřebem jsou vyšší kalhotky se šněrováním v zadní části. Dále jsou v nabídce této sezóny další skvělé fashion série, které splňují maximální nároky na perfektní střih, kvalitu i design. Série 886 Beyond Krásná série provedená v etno stylu. U této série byla použita vysoce kvalitní krajka navržená a vyrobená v Itálii. Hladké zakončení u všech kalhotek. Barvy červená a černá. Tato série zahrnuje také podprsenku vyrobenou z paměťové pěny.

Série 887 Experience

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dotek elegance je patrný u této série, kde byla použita 3barevná výšivka, která zdůrazňuje kontury. Super jemný materiál a hladké zakončení u všech kalhotek. Barvy modrá a růžová. Také úspěšná řada PERFECT FEELING je obohacena o novou sérii 810. Nová kosticová podprsenka spacer je vyrobena z velmi jemného, flexibilního a prodyšného 3D materiálu, zajišťuje maximální pohodlí. Materiál, který „dýchá“, je jemný a velmi příjemný při nošení. V nabídce bude od konce roku 2015. Nechybí samozřejmě doplnění fashion barev u oblíbených standardních sérií, například oblíbená série Provence.

Buďte trendy a sexy s novou řadou [un: usual]

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka [un:usual] nabízí módní pohodlné spodní prádlo pro mladé ženy se sebevědomím a většími velikostmi košíčků. Podzimní kolekci zdobí nové fashion série a v nabídce jsou znovu nové fashion barvy u oblíbeného programu SHAKE IT „Namixujte“ si individuálně soupravu! Také u značky Unusual má zákaznice možnost si vybrat podprsenku z oblíbené paměťové pěny. Na obrázku série 112 Memory. Série zahrnuje také podprsenku z paměťové pěny. Atraktivní podprsenka - střih formující dekolt do tvaru srdce a flexibilní ramínka s možností zapínání do kříže. Hitem této sezóny je také série 150 Mau Mau. Zvířecí potisk - bestseller v novém designu.

Novinky jaro a léto 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společnost Felina slaví v tomto roce 130 let od založení! Již nyní se můžete těšit na novinky jaro - léto 2016, které společnost Felina představila na přehlídkách veletrhu STYL a KABO 22.-24.8.2015 v Brně. Na obrázku modelky Dominika Hužvárová a Lucie Procházková, zdroj: Styl a Kabo 2015, foto Jiří Zach.

Další články

Načítám