Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvyšší český zpěvák a představitel Fantoma opery Radim Schwab vystavil své namakané tělo slunci na italském ostrově Ischia, kde relaxuje a nabírá sil do další sezóny. Jak prozradil, před tím zpíval na Expo 2015 a setkal se se svou sestrou, bývalou modelkou, která žije v Itálii, a dvěma synovci.

„Odpočívám, relaxuju, koupu se v moři, opaluju se a je mi krásně. Tady na Ischii je božsky. Také se tu točil film Nebožtíci přejí lásce. Dům zde má Elton John, Sophia Loren nebo Brigitte Bardot, ale zatím jsem je nepotkal,“ řekl Super.cz s úsměvem Schwab. Své skoro dvoumetrové, v posilovně trénované tělo vystavil v zátočině, kde u břehů vyvěrají termální prameny.

„Moc mě potěšila jedna slečna, když jsem zpíval v Milánu na Expo jako jediný český zástupce. Přišla za mnou a řekla, že si koupí letenku do Česka a pořídí vstupenky a přijde se na mě podívat na Fantoma opery. To je pro mě ta největší čest,“ svěřil se ještě trochu šokovaný Radim, který tráví část dovolené s kamarádkou.

„Radim tu na sebe občas strhává pozornost, protože je to krásnej chlap a nejen Italky, ale i další turistky po něm koukají, občas ho i osloví. Snad tu kvůli němu nezačne soptit sopka Monte Epomeo, již několik let nečinná,“ usmívala se kamarádka Radima. Ten se vrací za pár dní, aby oprášil Fantoma, který v září rozjede svou další sezónu, chystá podzimní a vánoční koncerty a připravuje nové CD.

Reklama

Další články

Načítám