Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston ale umí šokovat. Doposud hrála spíš sympatické "holky od vedle" a jako roztomilá Rachel ze seriálu Přátelé je nezapomenutelná. Málokdo si Jennifer umí představit jako sexy vášnivou dračici. A je to tady. Jennifer Aniston všem ukázala, že je nejen sympatická, ale umí být také zatraceně sexy. Je tu nová Jennifer. Role náruživé čtyřicátnice jí je jak šitá na míru!

V novém filmu Šéfové na zabití hraje zubní lékařku, která si dopřává zatraceně hodně milostných dobrodružství. Jennifer obarvila vlasy na mahagon, jedna sexy scéna střídá druhou a podvazky a krajková prádélka mění častěji než ponožky. Jennifer předvádí svoji skvostně tvarovanou figuru a že má co ukázat!

Nová komedie režiséra Setha Gordona Šéfové na zabití vypráví o trojici přátel a kolegů, kteří se během jednoho alkoholového dýchánku rozhodnou zbavit svých netolerantních nadřízených – a to navždy. Je tu však jeden problém. I ten nejlepší plán je vždy jen tak spolehlivý jako mozek, který ho vymyslel... Vedle Aniston se ve filmu objeví Colin Farrell, Kevin Spacey nebo Jamie Fox. Do českých kin vtrhl tento holywoodský trhák 4. srpna.

Reklama

Další články

Načítám