Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová královna provokuje i jako padesátnice, a všem je zřejmé, že světice z ní už nikdy nebude. Madonna (65) měla už od mládí smysl pro provokaci a nebála se jít s vlastní kůží na trh.

S přibývajícím věkem sice Madonniny lascivnosti působí nepatřičně, ale zpěvačka se už dávno nesmazatelně zapsala do dějin populární hudby, a tak si na stará kolena může dovolit cokoliv. Ani na turné k novému albu Rebel Heart, s nímž slavná provokatérka v listopadu zavítá i do Prahy, nebude o sexy kostýmy nouze.

Eroticky laděné outfity Madonna neodkládá ani po padesátce, čímž hrdě dokazuje, že se její křivky během tři desetiletí dlouhé kariéry příliš nezměnily. Současné vystupování slavné zpěvačky se však oproti jejímu mládí jeví jako naprosto nevinné.

Dávno před vydáním skandálního alba se všeříkajícím názvem Erotica i natáčením filmu Tělo jako důkaz Madonna nafotila odvážné akty. Na archivních snímcích z roku 1977 bylo Madonně pouhých 19 let a hudební kariéra pro ni byla ještě nedostupným snem. Kontroverzní materiál byl zveřejněn až o osm let později, kdy popová diva slavila úspěch se svou druhou deskou Like a Virgin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám