Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V komedii Účastníci zájezdu z roku 2006 se Eva Holubová (65) na pláži příliš nepředváděla. Po dietě si ovšem může dovolit pózovat v bikinách jako dvacítka.

Když bylo Evě pouhých 38 let, objevila se ve filmu Knoflíkáři jako ztrhaná žena. Po padesátce ovšem rozkvetla a konečně ukázala svůj ženský potenciál. Jedna z nejobsazovanějších českých hereček by se konečně mohla dočkat role, v níž se předvede jako objekt mužské touhy.

Holubová letos výrazně zhubla a na svoje nové křivky je právem pyšná. Na internetu se tak pochlubila i fotkami v bikinách, což by od ní dříve očekával opravdu jen málokdo. Její odvaha se pochopitelně nesetkala jen s nadšením, ale objevily se i kritické reakce. Ty však Evu nechávají naprosto chladnou.

„Sicílanky mě naučily chodit svobodně v bikinách. Už před lety a ještě před dietou! Stáhly ze mě neprodyšné celoplošné brnění, které jsem na sebe dobrovolně navlékla v necelých 35 letech po porodu svých dvojčátek, abych nevystrašila esteticky cítící Čechy a Češky u rybníka v Němčicích,“ napsala s typickým nadhledem herečka k fotce, za niž se rozhodně nemusí stydět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám