Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Lucii Bílou (58) jsme neviděli dost dlouho, v rámci jejího programu jsme zaznamenali pouze koncertování s kapelou Arakain. Co vlastně dělala celé léto poté, co se rozešli s dlouholetým partnerem Petrem Makovičkou?

"Mně se to zase tak dlouho nezdá. Naopak bych prázdniny ještě protáhla, protože byly parádní. Užila jsem si je, ale trochu jsem i pracovala, protože to jinak nejde. Natočila jsem cédéčko a mám za sebou padesát nádherných koncertů s Arakainem, což je adrenalin a úplně se z toho vznáším,“ řekla nám na setkání s kolegy z muzikálu Carmen v zooparku v Doksech, kde se ovšem nevznášela, ale málem omdlela vedrem. Vzhledem k tomu, že si oblékla kozačky, punčochy a černé šaty, se ostatně ani nedivíme.

Koncertováním s Arakainem se sice trochu vrátila do starých rockových časů, ale mejdany si prý neužívala. "To jsem si moc nedovolovala. Vzhledem k tomu, že jsem přes týden točila cédéčko v Bratislavě a o víkendech jsme hráli. Občas jsme si dali skleničku, ale nikdy jsem nezůstávala po koncertu na hotelu. Chlapi zaprvé vydrží víc a zadruhé se musím hlídat," tvrdila.

Bílá také opět drží zvláštní dietu. V den, kdy jsme se viděli, jedla jen pár kuliček hroznového vína, těšila se, že další den si dá rýži. "Potřebuju mít energii a sílu, je přede mnou těžká sezóna a už před sebou nemám žádné volné dny. Další volno plánuju až v březnu a možná mezi svátky, jestli zvládnu nekvičet v kostelích, protože to mě moc baví," plánuje.

Radost má i ze syna Filipa, který se dostal na filmovou školu do Písku, kde bude studovat kameru. "Zrovna se tam jedeme podívat na nějaké možnosti bytů, protože tam by dojíždět nemohl. Jsem zvědavá, jak si povede. Má z toho samozřejmě respekt. Je totiž svým způsobem stejně plachý a zodpovědný jako já. Budu mu držet palce," svěřila.

A jak bude snášet, když se syn úplně odstěhuje z domova? "Jaké odstěhuje? To už se měl jednou odstěhovat a stejně se neodstěhoval. Samozřejmě, že bude doma aspoň o víkendech. A hlavně u mne bude mít domov vždycky, vždyť je to jeho domov," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám