Hlavní obsah
Článek

O tom, že se to ve dvou lépe táhne, se přesvědčil americký páreček, který společným úsilím shodil celkem 85 kilogramů. Pro Bryce Mulveye a Amber Brown byla obrovskou motivací vzájemná láska, která vyústila ve svatbu.

Obézní Američané se dali dohromady přes internetovou seznamku. Oba měli slabost pro jídlo, takže neměli jeden druhému co vyčítat. Návštěva fast foodů u nich byla na denním pořádku a oba spokojeně kynuli. Později však pochopili, že tudy cesta nevede, a poslali přihlášku do hubnoucího televizního pořadu Extreme Weight Loss.

Páreček se slabostí pro přejídání se rozhodl vzájemnou lásku zpečetit svatbou. Bryce i Amber ale usoudili, že se svými tělesnými proporcemi na veselce moc nezazáří, a společně se tak pustili do redukce váhy pod dohledem kamer.

Výsledky hubnoucího programu, v němž si snoubenci byli velkou oporou, jsou nepřehlédnutelné. Mohutný Bryce původně vážil 139 kilogramů, ale obřadu se zúčastnil s váhou 93 kil. Amber se podařilo do svatebních šatů zhubnout 39 kilogramů. Partner ji sice miloval i v době, kdy vážila 113 kilogramů, ale nyní musí uznat, že jí dieta velmi prospěla.

Reklama

Další články

Načítám