Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejnovější profesionální fotky zpěvačky Moniky Absolonové (47), která s okatým hokejistou Tomášem Hornou čeká na podzim své první robátko, působí doslova jako reklama na štěstí. Zpěvačka, která už se dle vlastních slov těší, až malý bude na světě, si před nedávnem s těhotenským bříškem nemalých rozměrů troufla stoupnout před objektiv fotoaparátu a pózovala na fotkách propagujících dětské kočárky.

„První termín focení jsme odložili kvůli horku. Nechtěla jsem ohrozit sebe ani malého Tadeáše. Tropická vedra ale trvala i další týden, tak jsme do toho šli. Líčila jsem se už o půl sedmé ráno a fotilo se vždy během dopoledne. To bylo venku ještě příjemně. Tímto bych chtěla poděkovat Danu Zahrádkovi a Ivaně Tokárské za jejich vstřícnost,“ popisuje zpěvačka okolnosti focení.

Přestože fotky působí něžně a romanticky, Monika si s nadváhou přibraných dvaceti kil připadá prý jako neohrabané funící zvířátko. „Vždycky jsem těhulky vnímala jako něžné bytosti plné lásky. Já si ale poslední měsíce připadám spíše jako hroch,“ míní Monika s tím, že se svůj vysněný stav snaží brát s nadhledem.

„I mí nejbližší, rodina i kamarádi, jsou v pohodě. Všichni tipují, jak Tadeáš průběžně v bříšku roste. Máma dokonce vyhlásila takovou tipovací soutěž. Malý má ve 29. týdnu zatím 1,30 kg a 34 centimetrů. V téhle fázi se velikost ještě oficiálně neříká, ale pan doktor se to vzhledem k naší domácí soutěži pokusil odhadnout,“ směje se zpěvačka, která si ze svých nabraných kilogramů dokáže udělat srandu.

„Už od třetího měsíce se lidé pravidelně diví, že jsem ještě těhotná. Tak jim jen s úsměvem říkám, že jsem ještě nerodila a ještě dlouho nebudu,“ uzavírá vyprávění budoucí maminka, která má termín porodu stanovený na 20. listopad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám