Hlavní obsah
Článek

Nejhezčí šéfku divadla má beze sporu ve svém Divadle Bez zábradlí herec Karel Heřmánek (76). Jeho žena Hana Heřmánková (61) sice už oslavila padesátku, ale zraje jako víno. Když zahajovala novou divadelní sezónu v ohnivě rudých šatech, vypadala skvěle.

"Sezónu jsme zahájili slavnostně, a trochu netradičně. Splnila jsem si sen a uspořádala výstavu, kam jsem pozvala světově proslulou primabalerínu Darju Klimentovou a pana Jana Kunovského, který se věnuje malování baletu. Vernisáží jsme vlastně uzavřeli prázdniny a začala práce," řekla Super.cz.

V divadle chystají několik novinek. "Jedna je taková staronová. Do repertoáru vracíme představení Jakub a jeho pán, které se nehrálo, když byl hlavní představitel Jiří Bartoška (77) nemocný. A zkoušíme představení, které se jmenuje Art. Je to francouzská komedie, která získala v celém světě mnoho ocenění. Hrát v ní bude Karel Heřmánek, Zdeněk Žák a Josef Carda," prozradila.

"Moc se na tuhle komedii těšíme a tematicky se nám dokonce hodí i k probíhající výstavě. Je totiž o tom, že si jeden z přátel koupí v galerii obraz, který je bílý s bílými proužky. Ale namalovala ho celebrita," dodala.

Reklama

Další články

Načítám