Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) se po pauze vrací jako Garcia do muzikálu Carmen. A mezi zkouškami, kde si účinkující osvěžují text, který jim stačil vypadnout z hlavy, si vyrazil s kolegy na výlet do zoo parku v Doksech. Seznámit se s budoucími aktéry - zvířaty, která se v Carmen objeví.

"Už se těším, Carmen pro mě funguje trochu jako stroj času, protože je to první muzikál, do kterého se po tak dlouhé době vracím. Máme tam jednoho lva, uvidíme, jestli bude nějaký velbloud nebo lama, to je ještě asi v jednání. Ale je to krása. Živý element lva je strašná síla," míní.

Zvířata, která do muzikálu nastupují jako úplná mláďátka, ovšem během času rostou a začínají vypadat dost nebezpečně. "To je pravda. Do hry se nasadí, když jsou lvovi třeba dva tři měsíce, a když je mu kolem roku a půl, začíná fungovat testosteron a začíná si ta místa i značkovat. Takže je tam chvíle, kdy se otáčí klec a on vypustí pachovou stopu do lidí. A je dlouhá třeba i patnáct metrů, takže v tu chvíli mají diváci 4D zážitek," prozradil.

"Pak už se lev musí vyměnit, protože začíná být i nebezpečný okolí. Ale já mám zvířata hrozně rád, a i když mě nějaké kousne, tak to beru jako zážitek, který můžu vyprávět v hospodě jako zajímavou historku. Takhle mám pořád trochu vidět jizvičku, když mě kousnul malý lev, měl asi padesát kilo, ale ta šelma má mnohem větší sílu než padesátikilový pes," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám