Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) odtajnila nový vztah s o sedm let mladším muzikálovým zpěvákem Ondřejem Báborem teprve nedávno. Už ho ale seznámila se svojí čtyřletou dcerou Eliškou. Pohromadě jsme je potkali na setkání představitelů muzikálu Carmen, v němž Ondřej účinkuje, v zooparku v Doksech.

"Už jsme byli společně venku několikrát, tohle je asi potřetí. Byli jsme i na zámku nebo plavat. Eliška mě má snad aspoň trochu ráda," řekl nám Ondřej a malá Eliška s lízátkem v puse přitakala. "Mě Ondřej potěšil, že konečně nejsme na akci, kam bych ho s sebou brala já, ale pozval on nás," byla ráda Míša.

Ondřeje můžeme v Carmen vídat sice jen v company, ale je se prý na co koukat. "Jsem hvězda, která žongluje. Taková hlavní role v company," smál se Ondřej. Žonglování prý sice ještě malé Elišce nepředvedl, ale už jí ukázal, jak dělá salto. A všichni tři společně vypadali jako ideální rodinka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám