Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I spodní prádlo je součástí osobního stylu. Nejenže ovlivňuje, jak se budeš ten den cítit, ale ať chceš, nebo nechceš, někdo ho dříve nebo později uvidí. A byla by škoda kazit si image ošoupaným a sepraným prádlem, no ne?

Trendy prádlo za fajn ceny? Existuje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při obměně prádelníku nemusíš vyždímat peněženku. Pohodlné, stylové i sexy kousky se dají pořídit za přívětivé ceny. Stačí jen vědět, kam pro ně! Mrkni třeba na Astratex.cz – a když si pospíšíš, ještě stihneš velký prázdninový výprodej se slevami až 40 %. A co za poklady tam na tebe čeká? Podívej se, jaké prádlo bude slušet právě tvojí osobnosti.

Aktivní a bezprostřední

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořád to s tebou šije, neposedíš na místě a jsi středem každé zábavy? Originální italský komplet podprsenky a kalhotek v hravém designu skvěle podtrhne tvou povahu. Pohodlné kalhotky se stylovým potiskem krásně doplňuje trojúhelníčková podprsenka, která nechá vyniknout linii prsou. V tomhle kompletu se budeš cítit skvěle celý den. A když se budeš chtít cítit sexy, stačí obléknout tílko s výstřihem – pevně vyztužené košíčky se postarají o to, že tvůj dekolt nikdo nepřehlédne!

Nepoučitelná svůdnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ráda provokuješ? Kluci na tobě můžou oči nechat a tvému hlubokému pohledu žádný neodolá? Podtrhni svůj šarm a oblékni proklatě sexy Push-Upku. Tenhle na pohled lesklý kousek zdůrazní tvé přednosti, opticky zvětší ňadra a vytvoří mezi mini smyslný žlábek. Pořídíš ji hned ve třech barvách – svůdnou černou, nevinnou bílou a praktickou tělovou, která je ideální pod průsvitné a bílé svršky. Kterou barvu vybereš?

Nevinnost sama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jsi něžná a romantická duše? Nebo tak chceš alespoň na své okolí působit? Ať už od rána do večera čteš červenou knihovnu nebo se chceš někdy cítit jako křehká víla, luxusní italský komplet Push-Upky a kalhotek je pro tebe jako dělaný. Jemný potisk květin, krajka a hravé puntíčky – to je kombinace, které nejde odolat! Kromě nevinného vzhledu soupravička nabízí také pohodlný střih a Push-Up efekt pro tvůj dekolt – to kdyby ses chtěla cítit sexy a něžně zároveň. Co jí říkáš?

Módní ikona

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sleduješ všechny trendy a s novinkami přicházíš vždy jako první? Pak ve tvojí výbavičce nesmí chybět tenhle zářivý komplet. Rudé kalhotky a ladící trojúhelníčková podprsenka s potiskem tropických květů je jako dělaná na letní dovádění. Směle ji můžeš obléknout i pod průsvitné nebo prostříhané topy – byla by totiž škoda tuhle krásu schovávat, no ne? Díky nízkému středu a modelovaným košíčkům navíc nechá vyniknout linii prsou, a je tak jako dělaná do odvážnějších výstřihů.

Další články

Načítám