Hlavní obsah
Článek

Hvězdy nového nastudování muzikálu Děti ráje Martin Dejdar (59) a Bořek Slezáček (56) se poprvé od konfliktu, kdy Bořek Martina osočil, že ho svojí nezodpovědností okrádá o čas, a ten mu zase vzkázal, že ho k životu opravdu nepotřebuje, potkali na veřejnosti. Jak to dopadlo?

"Byly řádné zkoušky měsíc a půl nebo dva a on si za ty dva měsíce nenašel čas, pak odjel na dovolenou. A když se z dovolené vrátil, tak chce, aby se ti, co jsou na dovolené, vrátili a zkoušeli. Nemyslím si, že to je OK," řekl Slezáček před několika dny.

Dejdar se okamžitě bránil. "Jezdil jsem na zkoušky do Brna v červnu, ale nikdy jsme se tam bohužel s panem Slezáčkem nepotkali. S panem Bořkem Slezáčkem jsem nikdy nemluvil a určitě ho do ničeho nenutil. Ať si klidně zůstane na dovolené. Určitě to zvládneme i bez něj," reagoval.

Oba pánové se nyní potkali na párty před premiérou Dětí ráje, která se odehraje 11. září v brněnském Bobycentru. Do náruče si rozhodně nepadli, ale že by se do sebe pustili, o tom nemůže být řeč. A v pohodě zvládli i společné focení.

"Žádnou velkou bouřku bych z toho nedělal. Zkoušky navíc byly, tak to je, a to je všechno," řekl Super.cz na akci Bořek. "Vůbec se tím nebudu zabývat. Mám tolik práce, že kdybych se měl zabývat ještě těmito nesmysly, šel bych se zabít," dodal s úsměvem Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám