Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Lidé stráví v posteli minimálně třetinu života, takže je celkem logické, že se i slavné dámy často zvěčňují v ložnici. Přinášíme vám výběr těch nejžhavějších fotek, které potěší zejména pány, kteří mají tu smůlu, že jim žádná kráska nepopřeje dobrou noc.

Celebrity a ložnice jsou mimořádně lákavým spojením, což už moc dobře věděla popová královny, když v roce 1991 natočila film S Madonnou v posteli. Od těch časů se šoubyznys výrazně proměnil a záběry obnažených slavných žen z místnosti, kde nejde zdaleka jen o spánek, jsou na denním pořádku.

Ať už jde o reklamní kampaně či snímky ze soukromí, celebrity fotkami z postele rády provokují. A vůbec jim nevadí, že mají manžela či partnera, který denně usíná po jejich boku. V galerii se můžete potěšit žhavými snímky slavných žen různých tělesných parametrů. Výběr zahrnuje mimořádně obdařenou Coco Austin (45), tvarovanou Kim Kardashian (43) i modelku Rosie Huntington-Whiteley (36), která má i jiné přednosti než hrudník. Tady si určitě vybere každý!

Kdo je v posteli nejžhavější?
Kim Kardashian
12,6 %
Coco Austin
3,5 %
Rosie Huntington-Whiteley
47,7 %
Rita Ora
2,9 %
Kylie Minogue
14,7 %
Miranda Kerr
12,9 %
Beyoncé
5,7 %
Celkem hlasovalo 17416 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám