Hlavní obsah
Článek

Diváci, kteří si Elišku Křenkovou (25) oblíbili v seriálu Vyprávěj, se nejspíš nebudou stačit divit. Kvůli nové roli se totiž výrazně proměnila a nasadila rebelskou vizáž. Z křehké květinky se tak stala metalistka a vyznavačka temných sil.

Mladou herečku, která před devíti lety debutovala komedií Rafťáci, si vyhlédli tvůrci seriálu Vinaři, kde dostala velkou příležitost. Na obrazovce se už brzy objeví jako dcera Jitky Čvančarové (46), která by ji ve skutečnosti musela porodit ve svých 12 letech.

Eliška oproti dřívějším rolím výrazně zdrsněla, protože si zahraje metalistku a autorku satanistických textů, která udržuje tzv. animální poměr s místním proutníkem Karasem, což její matka nevidí vůbec ráda. Sama jí však nemá co vyčítat, protože v mládí také nebyla žádná světice.

„Já nejsem satanistka ani nemám black metalovou kapelu, i když mám ráda i tvrdší muziku, ale tohle už je moc. Jinak Klára je ještě tak trochu puberťačka, je jí sice kolem osmnácti, ale ona ta puberta, obzvlášť u holek z vesnice, je tak trochu zastydlá. Její chování a jednání je pro mne opravdu velmi legrační, je to hodně zábavné,“ láka Eliška na druhou řadu Vinařů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám