Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Syn zpěvačky Ivety Bartošové a hudebníka Ladislava Štaidla, Artur Štaidl, má za sebou nejhorší zážitek svého života. Řidič, který měl Artura s jeho maminkou přivézt z italského azylu zpátky do Prahy, totiž ve středu z nepochopitelných důvodů naboural do před ním jedoucího kamionu. A reportérům Super.cz se podařilo získat exkluzivní zpověď malého Artura, který během nehody jen o vlásek unikl vlastní smrti.

Arture, jak se to všechno odehrálo?

Vůbec si to nepamatuju. Jeli jsme domů a já jsem se rozhodl, že si na chvilku zdřímnu. Takže jsem si sklopil sedadlo, a než jsem stihnul usnout, nabourali jsme.

A to řidič usnul, nebo jak je možné, že ten kamion neviděl?

Netuším. Jak jsem říkal, snažil jsem se usnout, takže jsem měl zavřené oči. Když jsem je otevřel, měl jsem čelní sklo deset centimetrů od obličeje. A to jsem skoro ležel.

Takže kdybys seděl, tak...

Tak už tady nejsem. Nechci si to ale představovat. Byl to strašný zážitek.

A jak se teď cítíš? Slyšel jsem, že mamka je z toho špatná.

Mamka je z toho hodně špatná. Ale to je pochopitelné. Na takový zážitek se jen tak nezapomíná. Ale bude zase v pořádku.

Proč jste vůbec jeli s neznámým řidičem a ne s Domenicem? Co pak se stalo?

Domenico přijel do Prahy o dva dny dříve. A my jsme si mysleli, že tam budeme ještě pár dní. Ale pak se rozhodlo, že pojedeme. Tak pro nás přijel jeden známý. Bohužel si ale dostatečně neodpočinul. Myslím, že to byla ta chyba.

Jak jste se pak dostali do Prahy?

Přijela pro nás jedna mamky známá. Bydlí totiž blízko od místa nehody. Takže to nebyl problém.

A co teď Arture?

Teď se budu chystat na hudební tábor. Už se moc těším. Hlavně, že všechno dobře dopadlo.

Jak se dělal rozhovor:

Ve čtvrtek odpoledne to opět u uhříněveské vily zpěvačky Ivety Bartošové (†48) vypadalo jako na tiskové konferenci. Před jejím domovem byli fotografové ze všech důležitých českých periodik. A jelikož patříme k nejčtenějšímu společenskému internetovému portálu, nemohli jsme chybět. Už to vypadalo, že se Iveta Bartošová kvůli traumatickému zážitku opět uzavřela před světem. A ze strachu nechce spustit z očí ani syna Artura Štaidla (27). Najednou přistoupila k přítomným fotografům paní, která se stará o domácnost ve vile slavné zpěvačky a poprosila je, jestli by někdo nemohl odvézt Artura k babičce. A jelikož fotoreportér Super.cz se s Arturem zná, nabídl se, že ho odveze. Překvapivá byla Arturova volba místa v autě. Po středeční autonehodě, kdy na přední sedačce jen o centimetry unikl smrti, si raději sednul na sedadlo za spolujezdcem. Nutno uznat, že si vybral dobře. Statistiky totiž říkají, že je to nejbezpečnější sedadlo v autě. A přestože by každý očekával, že bude po drsném zážitku zamlklý, s Arturem to vůbec nezamávalo. Sršel optimismem. Klidně vyprávěl, jak se vše odehrálo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám