Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cindy Crawford (58) se daří snad na všech frontách... Po snové kariéře v módním průmyslu si stále úchvatná supermodelka vychutnává dnes už spíš poklidného rodinného života. Zázemí, kterým brzy již padesátiletá kráska oplývá, je přitom obdivuhodné. Zvlášť na ‚přelétavé‘ poměry šoubyznysu.

Rodinnou idylku modelky zachytil letos v létě pro magazín Vogue fotograf Carter Smith, který s Cindy a jejími nejbližšími strávil několik dní během jejich prázdnin u jezera. Právě díky němu vzniklo několik úžasných snímků včetně jednoho, o nějž se modelka s díky podělila na svém Instagramu. Na motorovém člunu je obklopena svými dětmi - šestnáctiletým synem Presleym a čtrnáctiletou dcerou Kaiou. O obě děti přitom už nyní projevují zájem světoznámé značky. Cindy se ale své ratolesti snaží před modelingem co nejdéle uchránit, zatím udělila výjimku jen módnímu domu Versace.

Podobně se jí daří i na poli partnerském. S manželem Randem Gerberem se i po sedmnácti letech vodí za ruce a působí jako čerstvě zamilovaní teenageři. Do toho společné dovolené s nejlepším kamarádem a sousedem Georgem Clooneym a jeho Amal a obrázek dokonalého života je na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám