Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Prsní extremistka Lacey Wildd (55) by si měla na své ženské zbraně opravdu pořídit zbrojní průkaz. Kdykoliv totiž své nálože předvede na veřejnosti v bikinách, zavání to katastrofou.

Touha po větších ňadrech z šestinásobné matky udělala monstrum naplňující ty nejchlípnější sexuální představy. Její velkoformátový hrudník na muže působí jako magnet, a to bohužel i na ty, kteří by se měli věnovat řízení. Lacey je pro ně ještě nebezpečnější než námraza na silnici.

Když se žena, která má za sebou téměř 40 plastických operací, prochází v blízkosti vozovky, nemůže to dopadnout dobře. A to tím spíš, když si oblékne titěrné bikiny a vyrazí se opalovat do parku. Nešťastný řidič z Floridy se do jejího hlubokého dekoltu tak zakoukal, že zapomněl vnímat okolí. Na blížící se křižovatce ovšem červená světla zastavila provoz a zoufalec narazil do vozu před ním. Silikonová mamina však byla příliš daleko, aby její poklady posloužily jako airbagy.

Lacey tato historka očividně zvedla už tak závratné sebevědomí a své vnady vystavuje ještě s větším nasazením. Nesoudná žena pro svá prsa dokonce našla praktické využití. Když není poblíž koš, muže plastovou lahev nacpat mezi své obří silikony, které navíc slouží jako drtička odpadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám