Hlavní obsah
Článek

Monika Štiková byla zpočátku noční můrou Josefa Kokty, který se ještě coby muž Gabriely Partyšové spustil s její dcerou Ornellou, která záhy otěhotněla. Rázná matka Štiková svou dceru okamžitě začala řídit a patřila k ústředním postavám skandálu, kterým před třemi lety žil celý šoubyznys.

Poté, co se na Moniku Štikovou provalily obří dluhy, stáhla se do ústraní a dlouho o ní k radosti Josefa Kokty nikdo neslyšel. Teď se však matka Štiková vrátila zpátky na výsluní a v novém pořadu Tchyně konečně naplno uplatňuje své bohaté zkušenosti. Temperamentní blondýna si do pořadu vybírá skutečné rodiny, kterým radí s problémy.

V nejnovějším díle pořadu si dnes večer Monika zavzpomínala na to, jaké to bylo, když vládla své starší dceři Ornelle. Půjde totiž rozdávat rady do rodiny mladé dvojnásobné maminky Michaely, jež žije ve společné domácnosti s maminkou. Zde se však role obracejí. Zatímco Ornella svou matku Moniku bezmezně poslouchala, tady je maminka a zároveň babička svou dcerou využívána. Monika tak aspoň zjistí, jak se musela tehdy cítit Ornella.

„Dcera bere svou matku spíše jako svou služku, kterou zavírá při svých „výletech“ na diskotéku doma, aby jí náhodou neutekla od dětí. Nadávky ze strany dcery jsou na denním pořádku a babička to řeší zase fackami, aby svou dceru srovnala,“ řekli Super.cz tvůrci pořadu. Štiková tak bude řešit hodně drsné a komplikované vztahy mezi matkou a dcerou, což sama zažila. Jedno z dětí mladé maminky je navíc vážně postižené, což celý příběh pořádně zamotává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám