Hlavní obsah
Článek

Když Jan Onder (30) ještě jako mladé ucho před lety poprvé tančil ve StarDance (ve třetí řadě s Danou Batulkovou), určitě netušil, že za pár let bude mít vlastní televizní pořad a tancechtivé dámy na lekci s ním budou stát frontu.

Královny tanečního parketu v populární soutěži udělal z Dany Batulkové i Kateřiny Baďurové, s Táňou Kuchařovou skončil na druhém místě. V nejnovější sedmé řadě StarDance figuruje Honza jako choreograf a odborný poradce.

„Je to úplně nová role, dost zodpovědná, ale užívám si ji,“ svěřil Super.cz kudrnáč Onder s tím, že si na nedostatek práce stěžovat opravdu nemůže.

„Léto bylo nabité. Stihli jsme s přítelkyní Luckou dovolené v Chorvatsku a v Řecku. Mezitím se točily nové díly pořadu Taneční hrátky s Honzou Onderem. No a na Krétě už se připravovaly choreografie pro StarDance,“ líčí svůj program sympatický blonďák, který už šest let žije ve spokojeném vztahu s partnerkou, rovněž tanečnicí Lucií Hunčárovou, a všechny nabídky jeho žaček ho prý nechávají chladným.

Hunčárovou už jste mohli ve StarDance vidět tančit po boku Pavla Řezníčka, v podzimním tanečním klání jí bude partnerem herec a komik Lukáš Pavlásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám