Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Světlana Nálepková (63) nás na předávání cen Muž roku překvapila extrémně štíhlou postavou. Byla snad hubenější než vítězky České Miss Nikol Švantnerová (31) a Andrea Kalousová, které na pódiu předávaly ceny. Má snad nějaké zdravotní problémy?

"Vrátila jsem se z Himalájí a tam si člověk pro problémy jezdí, aby se jich pak zbavil. Ten pobyt je tam strašně náročný. Už jsem tam jela potřetí s tím, že už tam nikdy nepojedu. Vždycky mě to ale přejde. A vždycky se pak objeví nějaké nové komplikace. Tentokrát to bylo o tom, že je tam strašně těžké cestovat. Silnice jsou tam děsivé, v hrozných výškách jedete bez krajnic a svodidel a každým okamžikem můžete umřít," vyprávěla.

"Letos jsme jeli na místa, kam se strašně špatně dostává, asi čtrnáct dní. V autě se hrozně bojím, pořád jsem sledovala cestu, kontrolovala, jestli řidič nespí, jestli nejsme u propasti a tak dále. A když jsem se vrátila do hlavního města, přestalo mi chutnat jídlo. Takže jsem přestala jíst, pít alkohol. I tu cigaretu, kterou jsem si občas dávala, už si nedám. Pozoruju se, jestli se mi to vrátí, anebo už je to setrvalý stav," svěřila.

Uvažovali jsme, zda to není přechod na nějakou duchovní cestu. "Je to možné, udělala jsem si taky kurz reiki, jsem teď Master of Reiki, tak je to možná tím zasvěcením a dala jsem se bezděčně na cestu totální askeze," přemítala Nálepková. Zajímalo nás ještě, zda v rámci toho vypustila ze života i mužskou náruč přítele Vaška. "Ne, to snad ještě ne a partner nevypadá, že by byl nějak zklamaný poté, co jsem se vrátila," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám