Hlavní obsah
Článek

S herečkou Nikol Kouklovou jsme se setkali na zahájení nové sezóny Divadla Bez zábradlí. Divadlo už je vlastně i trochu její. Na začátku prázdnin se totiž vdala za syna Karla Heřmánka (76), který je principálem. "To asi ještě ne, ještě chvilku to potrvá," smála se Nikol.

Ta si v divadle zatím aspoň zahraje. "Měla jsem příležitost dostat se jako záskok do Hry Jakub a jeho pán, která se díky tomu, že se pan Jiří Bartoška (76) uzdravil, vrací do repertoáru a já s ní. To je zatím všechno a nic dalšího v plánu není," prozradila.

Vztahy mezi Nikol a tchánem s tchyní se po svatbě prý nijak nezměnily. "S Káju jsme spolu pět let, byli stejní a doufám, že i budou. Nenutí mne, že bych měla Kájovi třeba vařit, i když jsem od jeho tety dostala kuchařku, což možná mělo něco znamenat. On je v té kuchyni zručnější než já, ale když se do něčeho pustím, vždycky mu chutná," řekla nám Nikol a konečně také ukázala snubní prsten, který nechtěla předvádět na karlovarském festivalu, když tam přijeli s Karlem jako novomanželé.

Pracovně toho má Nikol před sebou docela dost. "Teď začínám zkoušet pro malou scénu divadla ABC Pěnu dní a pak budu v inscenacích, v nichž už jsem hrála jako je Romulus Veliký, který se hraje také v ABC," zve diváky Nikol. Na obrazovkách a ve filmu Nikol prozatím neuvidíme. "Chodím na různé konkurzy a castingy, něco se možná rýsuje, ale nechci to zakřiknout," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám