Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tolik krásy pohromadě se jen tak nevidí, co na tom, že snímek není zrovna aktuální. Karolína Kurková (40) objevila ve svých fotoarchivech hotový poklad, který vznikl jednoho listopadového dne roku 2008. Zachyceny jsou na něm tehdejší nejslavnější andílci Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes a samozřejmě i naše slavná krajanka. Při pohledu na snímek musí nejeden fanoušek zalitovat, že v andělské stáji zůstala už jen první zmiňovaná.

Topmodelka pocházející z Děčína, která momentálně s manželem Archiem Drurym netrpělivě očekává druhého potomka, u sdílené fotografie na Instagramu zavzpomínala: „Úžasný čas s dalšími andělskými maminkami,“ a k popisku přidala ještě tři srdíčka. Kurková zároveň v bílých bikinách odhalila i své poznávací znamení - neexistující pupík, který jí v minulosti v kampaních častokrát upravovali grafici.

O pár dní později se modelka podělila ještě o další příspěvek pocházející z focení pro magazín GQ, na němž Karolína nechala vyniknout své neuvěřitelně dlouhé a štíhlé nohy. „Pokud se u toho nebavíte, nemá cenu to dělat,“ připsala ke spojení trojice rozverných snímků od fotografa Dusana Reljina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám