Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco slávychtivé celebrity se chlubí fotkami svých potomků už z porodnice, herci Ashton Kutcher (46) a Mila Kunis (40) si své soukromí přísně hlídají. Dcerku Wyatt se jim před fotografy podařilo skrývat téměř do jejích prvních narozenin.

Největší hollywoodští tajnůstkáři nestojí o nechtěnou publicitu a ochotně pózují jen na premiérách svých filmů a oficiálních společenských akcí, kde se od nich očekává trocha vstřícnosti. Ashton si totiž během rozvodu s Demi Moore (61) s americkými médii užil své, a proto se raději drží stranou.

Herecký páreček, který dělal obrovské tajnosti i se svou svatbou, si prvorozenou dcerku střeží jako vzácný poklad. S Waytt, již Mila porodila loni počátkem října, musí pochopitelně občas vyrazit ven, ale Ashton dělá vše pro to, aby jeho dceru nikdo nezvěčnil.

Pokud se v minulosti fotky Waytt objevily, byly nekvalitní, a holčičce na nich nebylo příliš vidět do obličeje. Teď ovšem spatřil světlo světa snímek, na němž je potomek Kutchera a Kunis v celé kráse. Dcerka se jim opravdu povedla, ale hrdí rodiče stále nemají potřebu se jí chlubit.

Reklama

Další články

Načítám