Hlavní obsah
Článek

Současná generace už zná Ivu Kubelkovou (46) jako moderátorku a herečku. Ona je ale držitelkou titulu Vicemiss České republiky 1996 a svou kariéru začínala jako modelka. Nyní se ke své původní profesi na chvíli vrátila, neboť se stala tváří řady kuchyňských spotřebičů, pro které nafotila kampaň.

„Já si to strašně užívám. Myslím, že všichni, kdo s tím mají tu zkušenost, potvrdí, že tohle jsou právě ty krásné práce. Člověk stráví den v ateliéru, s profesionálním týmem vzniknou krásné fotografie. Tohle jsou ty nejlepší práce, které člověk ocení, protože na nich stráví minimum času, oproti jiným, kdy musí mnohem déle fungovat,” vysvětlila Iva.

Do ateliéru na pražském Smíchově dorazila kráska jen pár hodin poté, co se s rodinou vrátila z dovolené v Řecku. „Včera v šest večer jsem přistála a hned naskočila do pracovního procesu,” krčí rameny Kubelková. Nevadí jí, že jen tak tak stihla vybalit věci z kufrů a musela do práce? „Byla by to ideální varianta, kdybych měla den dva na to si odpočinout, hezky doma vybalit, obstarat děti a pak teprve vyrazit do práce. Člověk si holt nemůže vybírat, ale já si nestěžuju,” krčí rameny Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám