Hlavní obsah
Článek

Sníte o novém nábytku? Proměňte sny ve skutečnost. Právě teď. Úderem dnešní půlnoci končí u MT-nábytek.cz ohromná slevová akce, během které spadla cena 4 000 modelů o 25 – 70 %. Inspirujte se výběrem nejoblíbenějších kousků z jedinečné nabídky, vybavte kvalitně svůj byt i dům, ušetřete a bydlete lépe. Nenechte si ujít slevy skrz naskrz celým e-shopem – už jen dnes, už jen do 00:00! Kdo zaváhá…

Děláme si legraci? Vůbec ne! Okouzlující obývací stěna opravdu stojí méně než 4 tisíce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vtiskněte svému obýváku punc jedinečnosti nábytkovou sestavou Sigma 1, kterou pro vás máme poslední den v akci za nevídanou cenu. Na široký TV stolek pohodlně postavíte jakoukoliv obrazovku, do šikovných skříněk a poliček naskládáte, co potřebujete, a když budete chtít, stěnu si i rozsvítíte. Na přání vám do vitrín přidáme vnitřní LED světýlka. Dříve za 11 631 Kč.

Schová všechny halenky i kabáty a ještě vám poví, kdo je na světě nejkrásnější

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevíte, kam s oblečením? Starostí vás hravě zbaví šatní skříň Gerardo s tichými posuvnými dveřmi. Nabízíme vám ji ve dvou šířkách a světlejší nebo tmavší barvě přírodního dekoru. Svoje oděvy pohodlně vyskládáte do prostorných polic nebo pověsíte na šatní tyč, zevnějšek pak dokonale vyladíte před velkým zrcadlem. Jen do půlnoci u MT-nábytek.cz. Dříve za 10 650 Kč.

Přepychová porce pohodlí pro rodinu i nocležníky – sedačka za exkluzivní cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na kolik způsobů se usadíte nebo uložíte na sedací soupravu Viviana? Bude jich hodně. I proto, že ji během několika chvil rozložíte na lůžko pro komfortní přespání dvou lidí. Vyberte si šířku podle velikosti obýváku a jednu z desítek barevných variant podle ladění jeho interiéru a dopřejte si příjemnější lenošení. Sedačka je zlevněná o více než 8 tisíc, ale už jenom dnes! Dříve za 16 178 Kč.

Řekněte šéfovi, že pár dnů nepřijdete. Nebudete se moci ráno rozloučit s ložnicí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sestava ložnicového nábytku Veria vás uhrane natolik, že ji jen těžko budete po ránu opouštět. Šířku manželského dvoulůžka si vyberete podle svých potřeb. Barevně a tvarově stálé materiály zaručují dlouholetou životnost ložnice, kterou ještě dnes koupíte se super slevou 6 768 Kč. Dříve za 17 758 Kč.

Zbývá už jen pár hodin! 4 000 modelů nábytku, slevy 25 – 70 % – neváhejte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nenechte si ujít nejvýhodnější nákup nábytku v létě 2015! Srpnové slevové žně u MT-nábytek vám přináší omračující zlevnění téměř celé nabídky e-shopu. Ušetřete desetitisíce korun při vybavování ložnice, obýváku, pokojíčku, kuchyně i koupelny, zkrátka celého domova. Rozhodujte se ale rychle. Akce skončí, až se dnes časomíra posune z 23:59 na 00:00.

Další články

Načítám