Hlavní obsah
Článek

Mluvil o ní tak, jak by se gentleman ani o největší nepřítelkyni neměl vyjadřovat, a teď se mu to možná vymstí! Jak Super.cz již informoval, bohém a milovník žen František Ringo Čech (80) počastoval půvabnou sestru českého hokejisty Radko Gudase (25) opravdu drsnými sprosťárnami. Její reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Je tvrdá a zdá se, že Čech bude za své skutky pykat!

Nezdvořák Ringo označil mladou zpěvačku Karolínu Gudasovou (23) výrazy, za které by se styděl i profesionální dlaždič. Na svém webu v článku s nadpisem, který naznačoval, že mladá dívka je prolhaná samice domácího skotu, doslova napsal: „V*****a se na mě, nic mi neposlala, nereaguje. Naprostá p**a!“.

Vadilo mu, že se slečna údajně den před vystoupením v jeho divadle omluvila pro nemoc a nedala mu zpět materiály, z kterých měla zkoušet. Obviňuje ji z nespolehlivosti a nezodpovědnosti, pěnice má však úplně jiné vysvětlení.

Reakce odvážné zpěvačky nás překvapila. Proč si s malířem a příležitostným hercem nerozuměla, vidí úplně jinak. „Odmítla jsem mu to kvůli tomu, že jsem nechtěla dělat ty věci, které dělají některé ty slečny,“ reagovala nejdříve poněkud neurčitě. Na naši přímou otázku, jestli má na mysli slavnou „ústní zkoušku“, kterými prý v Ringově divadle muselo projít hodně adeptek na roli, odpověděla: „Ano, přesně tak. Proto v tom nehraji.“

Sám „nadsamec“ František Ringo Čech měl již dříve přiznat, že fáma o jeho specifických ústních zkouškách má naprosto pravdivý základ. „Považuji to za součást přijímacího řízení,“ pronesl o svých náborových metodách. „Mám už v oboru něco za sebou, nic takového opravdu nemám zapotřebí dělat. Že o mně píše hanlivě, mě překvapilo, i když mi v emailu napsal, že si mě podá. Předám to svému advokátovi, tohle si přece nemůže dovolit!“ dodala rozhořčená Gudasová.

Ta rozhodně není jediná, která od Čecha dostala podobnou nabídku. Na podobné praktiky si již dříve měly postěžovat třeba Alena Šeredová, manželka Luďka Soboty Adriana, nebo moderátorka dnes již neexistujícího pořadu Peříčko Zuzana Pavličová. Tím by seznam podobně oslovených hereček určitě zdaleka nekončil, avšak zdá se, že jednodušší by patrně bylo opsat telefonní seznam…

Komu v této slovní přestřelce věříte?
F. Ringo Čechovi, ta dívka ho určitě zklamala
11,1 %
Karolíně Gudasové, vždyť o Ringovi se ví, že je chlívák
80,1 %
Kus pravdy mají oba
3,2 %
Nemám na to názor
5,6 %
Celkem hlasovalo 41091 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám