Hlavní obsah
Článek

Jak by měla žena reagovat, když ji jen o pár let mladší exmilenec označí nelichotivými výrazy? Mahulena Bočanová (57) si odjela léčit rozjitřené emoce na luxusní loď a nad vším mávla rukou. Jen ve společnosti kamarádek si užívala bary, paluby s bazény i živým trávníkem, obchodní galerii i nádhernou kajutu. "Mám ráda extrémní chudobu i extrémní luxus, myslím, že se to má v životě střídat," míní Mahulena. A nemyslí tím jen materiální statky.

Na plavbě po Středozemním moři vzpomínala Mahulena, jak se minulý týden vrátila z tábora, kde byla s dcerou. "Byly jsme s Márinkou fakt v bojových podmínkách. Chodily jsme jenom v teplákách a v pláštěnkách a bylo to nádherný. A najednou jsem se vzbudila na téhle nádheře. Jsem tady jenom na pár dní, ale chci se sem vrátit," přiznala.

"Jela bych sem zase s nějakou kamarádkou, ale i s kamarádem. Záleží na tom, v jakém jste psychickém rozpoložení. Když jste zamilovaná, tak chcete jet s chlapem. Když je vám smutno, chcete jet s kamarádkou a vykecat se," připomněla svůj současný stav. Umí ale cestovat i sama.

"Jsem člověk, který je schopný odletět na čtyři dny sám kamkoliv. Je to asi z té touhy po anonymitě, která mi bohužel v Česku není dopřána. Nechci se rouhat. Mám zase možnost vydělat víc peněz. V klidu a šťastná můžu být bohužel jen v cizině. Itálie je podle mě nejkrásnější země na světě," tvrdí Mahulena, která s manželem Viktorem Mrázem často jezdila například do Kostariky, kde žije jeho otec.

A jak by mělo vypadat ideální léto? "Daleko od lidí, samota, klid, Marinka, třeba někdo, kdo je blízký mému srdci. Na pustém ostrově bych klidně dovedla žít. Jsem samotář. Život, který žiji, mě tomu naučil. Největší bohatství v životě je mít klid, soukromí a kousek nějakého svého místečka na světě, kde na vás nikdo nemůže," zasnila se herečka na lodi Celebrity Silhoute.

"Když se podíváte na nádheru, kterou pro mě znamená pohled na moře, tak jsou všechny žabomyší nablblý starosti takhle prťavoučký." uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám