Hlavní obsah
Článek

Před rokem se Mariah Carey (54) hroutila kvůli krachujícímu manželství s Nickem Cannonem, ale teď září štěstím. Nejenže si našla výnosnou známost, ale podle zahraničních médií si novu lásku pojistila mateřstvím.

Zpěvačka se v poslední době začala opět zakulacovat, což pro věčnou bojovnici s jo-jo efektem, která se ráda nechává digitálně vylepšovat, není žádnou novinkou. Tentokrát ovšem její oblé křivky mohou mít jiný důvod než to, že neudržela na uzdě své chutě.

Mariah se sice ještě nestačila rozvést s otcem čtyřletých dvojčat Monroe a Morrocana, ale románek s miliardářem Jamesem Packerem, jenž jí může nabídnout nejen svou mužnou náruč, ale slavnou milenku také ochotně zahrnuje luxusem, už nese ovoce.

Popová diva svůj poměr dlouho tajila, ale když se v červnu objevily snímky, na nichž s Packerem v Itálii kráčela ruku v ruce, musela s pravdou ven. Nyní se ukázalo, že nejspíš nejde jen o letní flirt.

„Mariah už svým nejbližším těhotenství potvrdila a s Jamesem se nemohou dočkat, až se z nich stanou rodiče,“ tvrdí zdroj ze zpěvaččina okolí magazínu New Idea. Packer už je sice trojnásobným otcem, ale vzhledem k jeho závratnému jmění by se hravě zvládl postarat o další přírůstek i zpěvaččina dvojčata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám