Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) prožila větší část léta se svými dvojčaty doma v Praze. "Byli jsme buď naložení v bazénu, anebo ukrytí v zadní místnosti, kde máme chladno," vysvětlila.

"Kluci jsou tam zalezlí skoro pořád a nedělají nic jiného, než že gumičkují. Sice je to zábava spíš pro holčičky, ale bohužel chytli nějakého bacila a gumičky máme úplně všude. A když říkám všude, tak nepřeháním. Jsou zapadlé v botách, ve skříních s oblečením, na zahradě i v autě. Mně vyrobili z gumiček santaklausovskou čepici," svěřila nám.

Bazén si letos v létě nemohla vynachválit, ale vždycky to tak není. "Nevím, jestli se to vyplatí. Když je normální léto, tak pokud si vzpomínám, je tak čtrnáct dní teplo a jinak zima. Tak nevím, jestli není lepší strávit ty dva hezké týdny na veřejném koupališti, než investovat do bazénu. Možná by i stačil ten malý nafukovací bazének. Já to taky moc neužiju, vlezu tam, udělám dvě tempa a zase vylézám," míní.

Na zbytek léta ale moderátorka s rodinou konečně vyrazí mimo domov. "Strávíme ho v Beskydech a ve Španělsku. Kluci půjdou do školy až za rok, mají odklad, protože jsou ještě malí, takže si ještě naposledy můžeme dovolit dovolenou v září," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám