Hlavní obsah
Článek

Sexy herečka Kristýna Leichtová (38) má za sebou první natáčecí den v seriálu Cesty domů. A po první klapce přišlo i první osahávání. Režisér Jiří Adamec (76) ji okamžitě umístil do náruče kolegy Martina Písaříka.

Zatímco v sitcomu Comeback si mohla o intimních scénách nechat jenom zdát, na novém působišti bude konečně za žádoucí krásku. "V minulosti byli milenci, ale ona se s ním, coby programovým hajzlem a křivákem s temnou minulostí rozešla. Nicméně její city k němu stále úplně neochladly," zní charakteristika vztahu postav Leichtové a Písaříka.

Na prvním natáčecím dnu to bylo vůbec bujné. Když se herci zrovna neosahávali, tak se pro změnu popíjelo. Hlavní osobou byl opět Martin Písařík. Pro chvilku se sklenkou vína mu ale byla pro změnu vybrána další nová kolegyně, maminka ročních dvojčat Michaela Maurerová.

Obě herečky mají společné to, že utekly z TV Nova. Zatímco Kristýna z Comebacku, Míša z Ulice, kde hrála kadeřnici Digi. Novou prošel i Písařík, který ztvárnil doktora Oskara Všetečku v Ordinaci v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám