Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Jitkou Asterovou (64) jsme se neviděli pouhý měsíc, naposledy jsme se setkali na karlovarském filmovém festivalu. A už tam jsme se bavili o tom, že se jí tentokrát podařilo najít tu správnou dietu a shazuje jedno kilo za druhým.

V divadle v Náchodě, kde spolu s Karlem Voříškem (60) uváděla finále soutěže Muž roku, byla opět o pár kilo hubenější. "Už má dole deset kilo a už jsem asi skončila. Pořád jsem v tom režimu, ale už se trochu cpu. Jím třikrát denně a jím hodně. Ale hlavně se strašně dobře cítím, strašně lehce. Možná se mi ta ztracená kila nějak odrazila i v obličeji, ale nevadí mi to," řekla Super.cz.

S jejím šatníkem se prý nic zvláštního nestalo, nevyměnila ho. "Já jsem totiž naštěstí nosila dost volné věci. A ty, co mi byly volné, jsou mi volné furt. A ty, co byly trochu upnuté, jsou mi sice volnější, ale zatím mi to je příjemné, protože jsem zhubla rovnoměrně. Takže šatník zatím neměním," vysvětlila.

"Celý život vlastně hubnu, už si ze mne i dělají legraci, že jsem za život zhubla sto kilo. Ale tohle mají i jiné ženy. Věřím, že tentokrát se mi to podařilo už na furt. Mým snem je nechat si teď ušít upnuté šaty na ramínka. Měla jsem totiž vždycky tak tlusté ruce, že jsem je nemohla ukázat. A teď už můžu," svěřila nám herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám