Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská oslava narozenin zpěváka Bohuše Matuše (50) dost zklamala. Ne že by se tam nesešlo dost lidí, ale v pražském klubu bohužel nebyli jen oni. Zpěvák, jehož známe mj. jako Raoula z muzikálu Fantom opery, který 11. září zahajuje novou sezónu, přišel o všechny dárky, které mu kamarádi přinesli.

"Ukradli mi tam snad všechno. Řekl jsem, ať si klidně nabídnou z lahví s alkoholem, které jsem dostal. Já na to moc nejsem. Ale zmizelo všechno. Dostal jsem třeba prstýnek od Natálky Grossové, který jsem už nenašel, stejně jako ostatní dárky. Zrovna tak mi zmizela taška, kde jsem měl diktafon za 2000 korun a peníze. Byl jsem znechucený," prozradil Super.cz.

Své letošní narozeniny se tak rozhodl oslavit ve svém rodišti v Písku v obyčejné hospodě jen s rodinou a známými. Zahrála mu rocková kapela Primator Dittrich pod vedením dlouholetého kamaráda Ládi Cibula a hlavně se po delší době sešel s tátou a jeho partnerkou. "Václava je jako moje druhá mamka," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám